-
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene - perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
- Høy kvalitet - takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
- For 25 liter melk - en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
- Ikke bare for yoghurtmaskin – hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
- Enkel sammensetning - takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.
Hvordan å bruke:
Sett kjøleren i en varm væske. Fest slangen med 10 mm diameter på begge ender av kjøleren. Koble den ene enden av slangen til en kilde med kaldt vann og plasser den andre enden nær avløpet. Pass på at slangen er godt festet og åpne kaldtvannsventilen. Etterpå, fortsett å sjekke temperaturen for å oppnå ønsket temperatur. Du kan bruke kjøleren til å kjøle ned: - ølurt (avkjøling til en temperatur på 27°C – den beste for gjær – tar 15/20 minutter*). Å forkorte tiden for vørteravkjøling fra flere timer til mindre enn 20 minutter eliminerer faren for at den blir forurenset – det er et svært viktig og kritisk skritt i ølbrygging. - mos, f.eks. potetmos (hurtig avkjøling gjør det mulig å tilsette gjær og enzymer – tar 30 minutter*) - melk (etter pasteurisering, fra en temperatur på 74°C – tar 10 minutter*) *De angitte varighetene er omtrentlige og kan variere avhengig av strømningsforholdene: vann temperatur og trykk.
FORSIKTIGHET!
Hvert land har sine egne lovbestemmelser som regulerer produksjon av etylalkohol, vinprodukter og brennevin, introduksjon av dem på markedet, og angående sanksjoner for manglende overholdelse.
ATTRIBUTTER
Lengde 23,5 cm
Bredde 23,0 cm
Høyde 42,5 cm
Vekt 1,26 kg