Trykk for flere produkter.
No products were found.

Søk etter "Påleggoppskrifter"

Seilaks (fattigmannslaks)

Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer

Kokt skinke som proffen lager den

Kokt skinke som du kjøper i butikken, saftig og god. For å få en saftig og god skinke må vi bruke noen hjelpestoffer for å beholde vannet i kjøttet.
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Servelat

Servelat har vel alle et forhold til som pålegg, mild og fin i smaken med et tiltalende utseende.Denne pølsa er super enkel å lage selv, følg oppskriften nedenfor og du kan glede deg over en fantastisk god servelat.
Les mer

FALUKORV (TELEPØLSE)

Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer

MORTADELLA

Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater. Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer

KYLLING / KALKUN PÅLEGG

Sunt og godt pålegg av kyllingfilet eller kalkun, en barnevennlig variant, men her kan du spice opp med forskjellige krydderblandinger for å få din egen vri på pålegget. Det er også mulig å salte og røyke kjøttet før
Les mer

FLESKEPØLSE

Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in