Søk etter "Påleggoppskrifter"

Kokt skinke som proffen lager den

Kokt skinke som du kjøper i butikken, saftig og god. For å få en saftig og god skinke må vi bruke noen hjelpestoffer for å beholde vannet i kjøttet.
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Servelat

Servelat har vel alle et forhold til som pålegg, mild og fin i smaken med et tiltalende utseende.Denne pølsa er super enkel å lage selv, følg oppskriften nedenfor og du kan glede deg over en fantastisk god servelat.
Les mer

FALUKORV (TELEPØLSE)

Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer

MORTADELLA

Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater. Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer

KYLLING / KALKUN PÅLEGG

Sunt og godt pålegg av kyllingfilet eller kalkun, en barnevennlig variant, men her kan du spice opp med forskjellige krydderblandinger for å få din egen vri på pålegget. Det er også mulig å salte og røyke kjøttet før
Les mer

FLESKEPØLSE

Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer

Meny

Innstillinger