Krakauer wurst Krydderblanding OE

Krakowska er en type polsk pølse, vanligvis servert som en pålegg. Navnet stammer fra byen Kraków. Den er laget av kutt av magert svinekjøtt krydret med pepper, allehånde, koriander og hvitløk, pakket i store foringsrør og røkt. Engelsktalende land bruker ofte det tyske navnet på pølsa, Krakauer.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

Les mer
kr 93.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 100 Produkter
Beskrivelse
Produktdetaljer
bk1001015

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 49.00
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 75.00
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 79.00
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 49.00
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...
kr 90.00
En Weisswurst er en tradisjonell bayersk pølse laget av kjøttdeig og bacon med svinekjøtt. Det er vanligvis smaksatt med persille, sitron, mus, løk, ingefær og kardemomme, selv om det er noen variasjoner, Deretter...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 47.00
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.  Grov 1-5mm
kr 65.00
Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak...
kr 50.00
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 75.00
Grobe Leberwurst (Leverpølse)for det meste smørbare matpølser (koke kjøttpasta). Navnet er avledet fra ingrediensleveren, som blir bearbeidet til pølse sammen med andre matvarer. Kjente regionale...
kr 64.00
Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt...
kr 53.00
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:timian, merian, rosmarin...
kr 54.00
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 46.00
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 

Meny

Innstillinger