Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fibertarm med struktur, opprynket 57mmx 13m

Fibertarm med struktur som vist på bildet,  disse kommer opprynket med diameter 57mm 13m lange.  

Brukes til spekepølser, Fuktes før bruk

Les mer
kr 699.00
På lager 11 Produkter
Referanse:
Fiber-57-Nett
Produktdetaljer
Fiber-57-Nett

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 249.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 749.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 993.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 22-24mm. Lengde: 2 x 90 meter i nett (180meter)
kr 579.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91,66 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 419.00
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse  Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 50 meter.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.