Trykk for flere produkter.
No products were found.

Naturtarm Svinetarm 38-40mm L ca 90m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

 

Les merShow less
kr 599.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
NT602101
Beskrivelse

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 90 meter.

Les merShow less
Produktdetaljer
NT602101

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Produktanmeldelser(6)
Overall rating
4.3
6 Produktanmeldelser
Rangering
(4.3)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 453.00
(2)

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Tykkelse: 90My
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper

kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 39.00
(34)

Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.

kr 2,899.00
(14)

620Master`s Pølsestapper med 5 Liters kapasitet.  10 År's garanti

En hastighet for stapping av pølsene

En annen rask utveksling for enkelt å kunne sveive tilbake for å fylle sylinderen på nytt.
Ekte kvalitet, kan ikke samenlignes med billig-produkter...
Sylinder og ramme i Rustfritt stål.


Stående pølsestapper, mer praktisk.
Tar mindre plass, enklere i bruk.

 

OBS. (På bilde er pølsehorna i plast. De som følger med er i rustfritt.)

Det følger med 4 pølsehorn i div. størelser (16, 20, 25og 38mm.  Pølsehorna er i rustfritt stål.

Mål på stapperen:  65x30x26 (HxBxD)

Ca 12kg

kr 50.60
(8)

tørket løk kan brukes i nesten alle retter, den god på smørbrød, i salater, på hamburgere, finhakket på pølser eller i salsa.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 109.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

kr 749.00
(4)

Brukes til wienerpølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 18-20mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 599.00
(12)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 34-36mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 759.00
(6)

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 26-28mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 599.00
(32)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in