Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har...
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 50 meter.
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose,...
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.
Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.
NB! Oppbevares alltid i fryser
BRUK
Ta posens innhold og bland...
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm. Men...
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med rødt nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Fibertarm diameter 50mm opprynket 12,5m med rødt, hvit og blått nett. 17 mai pølse:-)
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk