Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Kroktarm 40-43mm, L ca 16m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 40-43mm.

Lengde: 16 meter.

Les merShow less
kr 199.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
NORI-60310
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NORI-60310

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 70.15
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 69.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 729.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 599.00
Brukes til wienerpølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 18-20mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos...
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 28/30mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.