Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 34-36mm L ca 90m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 34-36mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Les merShow less
kr 599.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
NT602021
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT602021

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 75.90
Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG ALLERGENER:Ingen  
kr 100.51
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold ANBEFALT DOSERING: 50g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300) ALLERGENER:Ingen MERK: Krydderblandingen...
kr 289.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn