Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel - 0,1-1mm
ca 12.5kg
Aldringspose - Pølsetarm 50stk pr pakke
Ø45mm x50cm -40my
Aldringspose - Pølsetarm 50stk pr pakke
Ø45mm x50cm -40my
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel - 0,1-1mm
ca 12.5kg
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, paprika, smaksforsterker E621 MSG, cumin, sukker, dextrose, rødbete, løk, sennep, chilli, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), basilikum, oregano, fenikkel, gjærekstrakt, merian, hvitløk, koriander, rosmarin, hvit pepper, gurkemeie, selleri, sellerirot
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.
Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel-0,1-1mm.
Ca 12.5kg
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 0,5L (ca 500g)
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele, i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.
Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm Høyde: 18.0cm
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med hvit nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 26-28mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 30-32mm.
Lengde: 90meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Plast tarm til falunkorvm diameter på 45mm og totalt lengde 30m
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.
TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.
Selges i 5m lengder.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Fibertarm med struktur som vist på bildet, disse kommer opprynket med diameter 57mm 13m lange.
Brukes til spekepølser, Fuktes før bruk
De nye tarmene er hvite ikke klare som tidligere.
De er 90mm tykke, og knytt i ene enden.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in