Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Rund osteform FI10 cm 250g

Rund osteform FI 10

Les merShow less
kr 55.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
Browin-411325
Produktdetaljer
Browin-411325
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 98.90
Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har...
kr 78.20
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:sennep, paprika, karve, løk ALLERGENER:Sennep    
kr 92.00
Løpstikke er en klassisk krydderurt, er den temmelig vanskelig å få tak i i dagligvarehandelen. Løpstikke er en urt med svært kraftig aroma, gir en ekstra piff på de fleste supper, fiskeretter og sauser.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 129.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 44.10 kr 49.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 89.00
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 199.00
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 79.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 79.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 99.00
For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold. Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 89.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...
kr 99.00
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn