Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Skyr yoghurt

Dette trenger du

4 L lavpasteurisert melk 2 %
0,2 g løpe *
0,4 g yoghurtbakteriekulturer
0,4 g kalsiumklorid


* ved bruk av annen løpe, doser i henhold til instruksjonene

Slik gjør du

Varm opp melken til 38°C, tilsett kalsiumklorid oppløst i en liten mengde lunkent vann og bland.

Tilsett yoghurtbakterier oppløst i en liten mengde lunkent vann og bland.

Gjenta samme operasjon for løpe, tilsett passende mengde av det tidligere oppløst i en liten mengde lunkent vann til melken.

La melken stå på et varmt sted i 24 timer.

Legg ostemassen i en osteduk og la den renne av i ca 6 timer.

Etter denne tiden setter du skyren i kjøleskapet.

Skyr smaker godt alene eller sammen med favorittfrukten din.

Liker du hjemmelaget skyr, sjekk ut andre oppskrifter på melkeprodukter, som du finner i boken «Min hobby: å lage hjemmelaget ost».

Merkelapp: Ost, Ysting, Yoghurt

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn