Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
15-20gram pr kg farse eller etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:510 kj /122 kcal, Fett:1,6 g, hvorav mettet fett:0,9 g, Karbohydrater:20,3 g, hvorav sukkerarter:1,4 g, Kostfiber:5,1 g, Protein:3,9 g, Salt:70,3 g, Natrium:28,1 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere