Pasta/kjøttsaus krydder

Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk, dextrose, persille, smaksforsterker E621 MSG, oregano, chilli

ALLERGENER:
Ingen

Les mer
kr 49.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 999 Produkter
Beskrivelse

Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk, dextrose, persille, smaksforsterker E621 MSG, oregano, chilli

ALLERGENER:
Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1037 kj /246 kcal, Fett:3,3 g, hvorav mettet fett:0,4 g, Karbohydrater:42,9 g, hvorav sukkerarter:24,4 g, Kostfiber:10,9 g, Protein:5,9 g, Salt:41,4 g, Natrium:16,5 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les mer
Produktdetaljer
bk100020

Dataark

Smakstype
Blandet krydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 156.00
Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
16 andre produkter i samme kategori:
kr 47.00
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.  Grov 1-5mm
kr 62.00
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 57.00
Tacokrydder til taco, tacobaguett, nachos, dipp, salat, supper. En krydder- blanding til alle retter som skal ha "tex-mex" profil. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak, bland gjerne inn 2-3 ss med tomatpurre og vann for...
kr 54.00
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 204.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 69.00
Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, pepper, ALLERGENER: Ingen  NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved...
kr 62.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 76.00
Ćevapi eller ćevapčići er en grillrett av oppmalt kjøtt og finnes hovedsakelig på Balkan. Kjøttet er formet som pølser, men kommer uten tarm. Cevapiene serveres gjerne 5-10 stk på en tallerken, sammen med annet...
kr 59.00
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc. ANBEFALT...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 83.00
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper, nellik, allehånde ALLERGENER:Ingen
kr 53.00
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 55.00
Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer...

Meny

Innstillinger