Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Gammeldags Bayersk pølseblanding 950g

God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt  (15.1 kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les mer
kr 311.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
SOL-91101041
Produktdetaljer
SOL-91101041

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Krydderpakker
Pølsepakker
Kjøttpølse pakker

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 49.00
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 62.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 83.00
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper, nellik, allehånde ALLERGENER:Ingen
kr 419.00
God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse   ANBEFALT DOSERING:  850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt  2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)...
kr 299.00
God krydderblanding for chillispekepølse  ANBEFALT DOSERING:  405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt. INGREDIENSER: Krydderier...
kr 379.00
God krydderblanding for orginal Grillpølse  ANBEFALT DOSERING:  1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16,025kg pølsefarse) INGREDIENSER: Majsstivelse, salt,...
kr 79.00
Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper,...
kr 46.00
Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 46.00
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 
kr 57.00
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 55.00
Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551,...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 62.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.