Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grobe Leberwurst

Grobe Leberwurst (Leverpølse)
for det meste smørbare matpølser (koke kjøttpasta). Navnet er avledet fra ingrediensleveren, som blir bearbeidet til pølse sammen med andre matvarer.

Kjente regionale leverpølsespesialiteter er for eksempel den thuringiske leverpølsa, palatinaten leverpølse og Frankfurt zeppelinpølse. Som blodpølser og andre kokte pølser lages leverpølse tradisjonelt ved hjemmeslakting, Små varme leverpølser, sammen med blodpølser og magekjøtt, hører til slakteplaten.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

Les mer
kr 75.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 99 Produkter
Referanse:
BK1000099847-100g pose
Beskrivelse
Produktdetaljer
BK1000099847-100g pose

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 57.00
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 76.00
Ćevapi eller ćevapčići er en grillrett av oppmalt kjøtt og finnes hovedsakelig på Balkan. Kjøttet er formet som pølser, men kommer uten tarm. Cevapiene serveres gjerne 5-10 stk på en tallerken, sammen med annet...
kr 75.00
En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker ALLERGENER:Sennep
kr 89.00
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel,...
kr 49.00
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 93.00
Krakowska er en type polsk pølse, vanligvis servert som en pålegg. Navnet stammer fra byen Kraków. Den er laget av kutt av magert svinekjøtt krydret med pepper, allehånde, koriander og hvitløk, pakket i store...
kr 49.00
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 60.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 79.00
Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper,...
kr 49.00
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, selleri ALLERGENER:Ingen
kr 62.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 70.00
Univeral krydder for Brühwurst. ANBEFALT DOSERING: 5g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom ALLERGENER:Ingen
kr 65.00
Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak...
kr 90.00
En Weisswurst er en tradisjonell bayersk pølse laget av kjøttdeig og bacon med svinekjøtt. Det er vanligvis smaksatt med persille, sitron, mus, løk, ingefær og kardemomme, selv om det er noen variasjoner, Deretter...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.