Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.  

ANBEFALT DOSERING: 

5-6g/kg

INGREDIENSER:

Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%  

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 228.85
Mengde
  • 1kg pose
  • 500g pose.
På lager 4 Produkter
Referanse:
SOL-91110727-500g
Produktdetaljer
SOL-91110727-500g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Krydderpakker
Pølsepakker
Kjøttpølse pakker

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 60.95
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
kr 81.35
Askorbinsyre (C-vitamin i form av pulver) er et godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og har E-nummeret E300 og brukes i spekepølseprosessen.  Til bruk i basseng: Har du metaller (mangan, jern osv) i vannet og...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 431.25
En krydder og tilleggsblanding til bruk ved fremstilling av leverpostei ANBEFALT DOSERING:  6 kg svinelever - 4,5 kg sverget smult - 6,5 l suppe. - 2,250 kg blanding INGREDIENSER: Hvetemel, salt, dextrose,...
kr 316.25
Krydderi- og hjælpestofblanding til fremstilling af paté ANBEFALT DOSERING:  400g for følgende oppskrift, 3,25 kg svinekjøtt, 1,25 kg svinelever eller kyllingelever, 125 gr stekt løg 55 gr nitritsalt, 1,4 ltr...
kr 56.35
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 56.35
Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk,...
kr 90.85
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 65.55
En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper,...
kr 357.65
God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno  ANBEFALT DOSERING:  1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse) INGREDIENSER: Majsstivelse, salt,...
kr 86.25
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 78.20
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:sennep, paprika, karve, løk ALLERGENER:Sennep    
kr 60.95
Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l. ANBEFALT DOSERING:  Doseres etter smak. INGREDIENSER: salt, pepper,...
kr 65.55
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 71.30
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.