Krydderi- og hjælpestofblanding til fremstilling af paté
ANBEFALT DOSERING:
400g for følgende oppskrift, 3,25 kg svinekjøtt, 1,25 kg svinelever eller kyllingelever, 125 gr stekt løg 55 gr nitritsalt, 1,4 ltr kokende suppe (6,030kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Mælketørstof, salt, krydderier (muskatblomme, kardemomme, peber).
ALLERGENER:
Melkeprodukt,
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1397 kJ - 335 kcal, Fett:2,5 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:59,6 g, hvorav sukkerarter:0 g, Kostfiber:0,5 g, Protein:16,9 g, Salt:13,5%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere