Trykk for flere produkter.
No products were found.

Påleggsform med innebygd termometer Ø10cm

Flotte former til å lage ditt eget pålegg. 

Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld. 

Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm  Høyde: 18.0cm

 

 

 

Les merShow less
kr 600.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
Borwin-313115
Beskrivelse

Flotte former til å lage ditt eget pålegg. 

Passer i en passe stor kjele og med innebygd termometer for enkelhetskyld. 

Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm  Høyde: 18.0cm

Slik gjør du 

Ha i kjøttet du ønsker å lage pålegg av

Skru på lokket og juster spennet med spiralfjæra

Kok i kjele til ferdig. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Borwin-313115
Produktanmeldelser(33)
Overall rating
4.8
33 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Neste gang jeg lage mortadela skal jeg bruke halv parten av salt fra oppskriften
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,599.00
(4)

Bradleys adapter for kaldrøyking er designet for å oppnå lavest mulig temperatur i de fire modellene av Bradley røykovner - dvs. Bradley Original, Bradley Rustfri, og de to modellene av Bradley Digital.

Et kjennetegn for Bradley Smokers er muligheten å flytte røykgeneratoren bort fra røykskapet. På den måten fjerner man varmen fra brikettbrenneren, som gir røyken, fra det isolerte røykskapet.

Som vist i bildet til høyre, forsyner adapteren for kaldrøyking skapet med røyk også når adapteren og skapet er separerte fra hverandre.

Røykskapet er plassert noen desimeter ovenfor kaldrøykingsadapteren, og tilkoblet via et fleksibelt metallrør. Instruksjoner medfølger.

kr 149.00
(19)

En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser, 

Inneholder: salt, dextrose, smoke

Dosering 2-5g/kg farse

kr 48.30
(9)

Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt.

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 437.50

Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender. Testet og godkjent i henhold til normene EN 1040 - EN 1276 - EN 13697 - EN 1275 - EN 1650 - EN 13697 - EN 14476 Influensa A virus H1N1.Tilfredsstiller EN 1650-kravene. Dermalogisk testet for hudtoleranse. Produsert i henhold til ISO 9001/2000 og ISO 13485/2004.
Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.

kr 3,999.00

Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,

Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk

Pakken består av 6 brett i fargene Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul med utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm

Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

 

Nyhet, Komme rinn Oktober 23

kr 88.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 120.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 999.00
(5)

Settet består av 

- en 4 L gryte - kompatibel med alle slags komfyrer,

- en lokk,

- en trykk skinke komfyr med kapasitet på 1,5 kg, diameter på Ø10cm

- kokeposer for innspill (10 stk)

- to termometre - en for å overvåke kjøttemperaturen i trykkkokeren, og en for å måle vanntemperaturen.

ET PERFEKT sett for en gave!

Gi sunne løsninger til de nærmeste!

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 59.00
(1)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 59.00
(5)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 199.00
(22)

Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den. 

2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.

kr 3,439.20 kr 4,299.00

Manuel pølseklipper
Bordenhet
Diameter: 45 - 120 mm
Enkel, manuell betjening via håndtak
Kraftig lukking av pølsefyllet
Utstrømning av fyllingen umulig
Fullstendig laget av høy kvalitet rustfritt stål AISI 304

Eksternt dimensjon (BxDxH): 400 x 180 x 610 mm
Enkel håndtering

Produsert i tråd med hygiene- og sikkerhetsdirektivene
Artikkel er CE-merket i henhold til retningslinjene
Eksempler: Materialet tilsvarer de europeiske matproduktstandardene
1 pakke klips følger med

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in