Naturtarm Svinetarm 30-32mm, L10m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Les merShow less
kr 139.00
På lager 92 Produkter
Referanse:
NOR-123456
Beskrivelse

Svinetarm

Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NOR-123456

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Anmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 142.00
(10)
Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.
kr 69.00
(4)
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 51.75
(8)
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg