Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 30-32mm, L10m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Les merShow less
kr 139.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
NOR-123456
Beskrivelse

Svinetarm

Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NOR-123456

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 100.05
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
kr 100.51
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold ANBEFALT DOSERING: 50g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300) ALLERGENER:Ingen MERK: Krydderblandingen...
kr 111.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 58.65
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.  ANBEFALT DOSERING:  50 g/kg farse Doseres etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander,...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn