Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Gavesett Suncraft + Naniwa [gavesett3]

kr 1,850.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
gavesett3
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp gavesett Suncraft til en rimelig pris!

Gavesett fra Suncraft Gyuto 180mm + slipestein Naniwa #1000/3000. Kokkekniv 180mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10. Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker. 

    • AUS-10 for kjernestål.
    • Full tang stil (med 3 nagler).
    • Brun pakkawood håndtak.
    • 58 HRC.

gavesett suncraft 

Du kan kjøpe gavesett med levering rett i postkassen!

Bruk fin korn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: # 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. # 800 til # 1000: flott for innledende sliping. # 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. # 8000 til # 12000: for polering. 

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. 
Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor.
Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister.
Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål).
Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser.
Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast).
Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år. 
Les mer
Produktdetaljer
gavesett3

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Kokkekniver
Sett / Gavesett

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,699.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 2,598.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San...
kr 6,379.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.