Skive for pølsestapping til Kjøttkvern 22 Elegant fra Tre Spade.
Denne skiven skal settes inn istedenfor kniven og hullplata når kjøttkverna skal brukes til å stappe pølser.
Plast tarm til falunkorvm diameter på 45mm og totalt lengde 30m
Denne skiven skal settes inn istedenfor kniven og hullplata når kjøttkverna skal brukes til å stappe pølser.
Modulær flaskevasker for sulfitering og skylling av flasker før de tappes. Kompatibel med tørkestativene for flasker.
Laget med materialer av ekstremt høy kvalitet som er egnet for kontakt med matvarer. De enkle demonteringsoperasjonene for rengjøringsformål gjør at enheten kan sikre et høyt hygienenivå. Den kan brukes både på en overflate eller plassert på toppen av våre flasketørkestativ. Takket være en spesiell konstruksjon, drysser sentermunnstykket det indre av flasken med en kraftig stråle av skyllevæske (det kan være vann, kalium eller natriummetabisulfittløsning, desinfeksjonsmiddel).
TEKNISKE DATA:
- Tankåpning fi 12 cm
- Tankvæskevolum ca. 0,3 L
- Flaske min. innvendig fi 14 mm
- Flaske maks. innvendig fi 25 mm.
HVORDAN Å BRUKE:
Plasser vaskemaskinen på et bord eller på flasketømmeren. Hell ca. 0,3L av den valgte væsken. Sett flasken på munnstykket. Skyv raskt og bestemt 2 eller 3 ganger for å lage en fullstendig operasjonssyklus.
RENGJØRING: For å lette rengjøringen, skyv stempelet bestemt mot bollen til det slipper stempelet.
Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel - 0,1-1mm
ca 12.5kg
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16.
ca 15kg
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
De nye tarmene er hvite ikke klare som tidligere.
De er 90mm tykke, og knytt i ene enden.
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.
TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.
Selges i 5m lengder.
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)
Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 28/30mm.
Lengde: 90 meter.
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 34-36mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 91,66 meter.
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med rødt nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 10 meter.
Plasttarm for å bruke til fleskepølse
Knytt i ene enden.
Diameter: 40mm.
Lengde: 500mm
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in