Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

GDL (Glucono Delta Lactone)

Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton av D-glukonsyre. Ren GDL er et hvitt, luktfritt krystallinsk pulver.

GDL har blitt markedsført for bruk i fetaost. GDL er nøytral, men hydrolyserer i vann til glukonsyre som er sur, og tilsetter en smakfull smak til mat, selv om den har omtrent en tredjedel av syren av sitronsyre. Det metaboliseres til 6-fosfor-D-glukonat; Et gram GDL gir omtrent samme mengde metabolsk energi som ett gram sukker.

Ved tilsetning til vann blir GDL hydrolysert delvis til glukonsyre, idet balansen mellom laktonformen og syreformen er etablert som en kjemisk likevekt. Hydrolysen for GDL økes ved varme og høy pH.

Gjær Saccharomyces bulderi kan brukes til gjæring av glukonolakton til etanol og karbondioksid. PH-verdien påvirker dyrkningsveksten sterkt. Glukonolakton ved 1 eller 2% i en mineralmedieoppløsning får pH til å synke under 3.

Det er også en komplett inhibitor av enzymet amygdalin beta-glukosidase ved konsentrasjoner på 1 mM.

ANBEFALT DOSERING: 
3,8g/kg farse

INGREDIENSER:
Glucono Delta Lactone E575

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 49.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 980 Produkter
Referanse:
T1000020-100g
Beskrivelse

Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton av D-glukonsyre. Ren GDL er et hvitt, luktfritt krystallinsk pulver.

GDL har blitt markedsført for bruk i fetaost. GDL er nøytral, men hydrolyserer i vann til glukonsyre som er sur, og tilsetter en smakfull smak til mat, selv om den har omtrent en tredjedel av syren av sitronsyre. Det metaboliseres til 6-fosfor-D-glukonat; Et gram GDL gir omtrent samme mengde metabolsk energi som ett gram sukker.

Ved tilsetning til vann blir GDL hydrolysert delvis til glukonsyre, idet balansen mellom laktonformen og syreformen er etablert som en kjemisk likevekt. Hydrolysen for GDL økes ved varme og høy pH.

Gjær Saccharomyces bulderi kan brukes til gjæring av glukonolakton til etanol og karbondioksid. PH-verdien påvirker dyrkningsveksten sterkt. Glukonolakton ved 1 eller 2% i en mineralmedieoppløsning får pH til å synke under 3.

Det er også en komplett inhibitor av enzymet amygdalin beta-glukosidase ved konsentrasjoner på 1 mM.

ANBEFALT DOSERING:
3,8g/kg farse

INGREDIENSER:
Glucono Delta Lactone E575

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
Produktdetaljer
T1000020-100g

Dataark

Smakstype
Tilsetning

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.  2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP...
kr 144.00
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.Posens innhold er...
kr 199.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 12x55 - Ekstra tykk 105my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 53.00
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak. ANBEFALT...
14 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette...
kr 49.00
All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 31.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 67.00
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
kr 79.00
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
kr 69.00
Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, pepper, ALLERGENER: Ingen  NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved...
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 49.00
Askorbinsyre (C-vitamin i form av pulver) er et godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og har E-nummeret E300 og brukes i spekepølseprosessen.  Til bruk i basseng: Har du metaller (mangan, jern osv) i vannet og...
kr 59.00
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.