Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturlig løpe til ost

Produkt av naturlig opprinnelse – naturlig løpe er et enzymatisk preparat som inneholder chymosin (97%) og pepsin (3%), stoffer hentet fra kalveabomasa.

Ingen kjemiske tilsetningsstoffer – produktet er fritt for fargestoffer og konserveringsmidler – takket være bruken vil alle produktene som når tallerkenen din være sunne og laget av velprøvde ingredienser!

Universal – løpe er også egnet til å tilberede ferske og modne ostetyper av løpe fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pose løpe er tilstrekkelig til ca. 20 liter melk. Aktivitet: 100 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 1000 L melk).

Oppdag hemmeligheten bak hjemmelaging – velg velprøvde produkter av høy kvalitet, takket være at du og din familie og venner vil nyte sunn, fersk og – viktigst av alt – deilig og aromatisk ost!

Naturlig tørket løpe hentet fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer vellykket osteproduksjon! Lag din egen ost, og du vil aldri mer strekke deg etter dem i butikkhyllene! Løpe vil tillate deg å lage både ferske og modne ostetyper av fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur på opptil 74°C), sauemelk og geitemelk.   Løpe er veldig enkel å bruke – en enkelt pose på 2 g er nok til 20 liter melk. Produktet inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.

Les merShow less
kr 29.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
Browin-411206
Beskrivelse

Produkt av naturlig opprinnelse – naturlig løpe er et enzymatisk preparat som inneholder chymosin (97%) og pepsin (3%), stoffer hentet fra kalveabomasa.

Ingen kjemiske tilsetningsstoffer – produktet er fritt for fargestoffer og konserveringsmidler – takket være bruken vil alle produktene som når tallerkenen din være sunne og laget av velprøvde ingredienser!

Universal – løpe er også egnet til å tilberede ferske og modne ostetyper av løpe fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pose løpe er tilstrekkelig til ca. 20 liter melk. Aktivitet: 100 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 1000 L melk).

Oppdag hemmeligheten bak hjemmelaging – velg velprøvde produkter av høy kvalitet, takket være at du og din familie og venner vil nyte sunn, fersk og – viktigst av alt – deilig og aromatisk ost!

Naturlig tørket løpe hentet fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer vellykket osteproduksjon! Lag din egen ost, og du vil aldri mer strekke deg etter dem i butikkhyllene! Løpe vil tillate deg å lage både ferske og modne ostetyper av fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur på opptil 74°C), sauemelk og geitemelk.   Løpe er veldig enkel å bruke – en enkelt pose på 2 g er nok til 20 liter melk. Produktet inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.

Merk!

Det optimale området for melke-ph-verdier for at løpe skal fungere riktig er fra 6 til 7. Produktet bør oppbevares forseglet i en temperatur på 4-8°C.

Hvordan å bruke:

1. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes (anbefalt dosering: 1 g per 10 L melk).

2. I henhold til oppskriften som brukes, tilsett løpe i riktig øyeblikk til melken oppvarmet til en temperatur på 35-38 °C (du finner detaljert informasjon i våre osteoppskrifter).

3. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk for ostemassen skal dannes, i ca 45 minutter

Bruk av løpe krever tilsetning av kalsiumklorid (CaCl2) i mengden 10 - 100 g/100 L melk, avhengig av hvilken type ost som tilberedes.

Aktivitet: 100 000 U

Produkteffektivitet: for 40 L melk

Ingredienser: naturlig kalveløpe

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411206

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 75.00
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...
kr 55.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 69.00
Praktisk å bruke krukkeholder. For å hente ut konserves fra varmt vann. Laget av høykvalitets stål med krombelegg. Har antisklihåndtak. Passer perfekt til de fleste krukker. Egenskaper Lengde 5,0 cm Bredde 8,3 cm...
kr 99.00
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 199.00
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 63.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 69.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 75.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 129.00
En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er...
kr 99.00
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 75.00
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 59.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 129.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.