Produkt av naturlig opprinnelse – naturlig løpe er et enzymatisk preparat som inneholder chymosin (97%) og pepsin (3%), stoffer hentet fra kalveabomasa.
Ingen kjemiske tilsetningsstoffer – produktet er fritt for fargestoffer og konserveringsmidler – takket være bruken vil alle produktene som når tallerkenen din være sunne og laget av velprøvde ingredienser!
Universal – løpe er også egnet til å tilberede ferske og modne ostetyper av løpe fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pose løpe er tilstrekkelig til ca. 20 liter melk. Aktivitet: 100 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 1000 L melk).
Oppdag hemmeligheten bak hjemmelaging – velg velprøvde produkter av høy kvalitet, takket være at du og din familie og venner vil nyte sunn, fersk og – viktigst av alt – deilig og aromatisk ost!
Naturlig tørket løpe hentet fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer vellykket osteproduksjon! Lag din egen ost, og du vil aldri mer strekke deg etter dem i butikkhyllene! Løpe vil tillate deg å lage både ferske og modne ostetyper av fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur på opptil 74°C), sauemelk og geitemelk. Løpe er veldig enkel å bruke – en enkelt pose på 2 g er nok til 20 liter melk. Produktet inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.
Produkt av naturlig opprinnelse – naturlig løpe er et enzymatisk preparat som inneholder chymosin (97%) og pepsin (3%), stoffer hentet fra kalveabomasa.
Ingen kjemiske tilsetningsstoffer – produktet er fritt for fargestoffer og konserveringsmidler – takket være bruken vil alle produktene som når tallerkenen din være sunne og laget av velprøvde ingredienser!
Universal – løpe er også egnet til å tilberede ferske og modne ostetyper av løpe fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pose løpe er tilstrekkelig til ca. 20 liter melk. Aktivitet: 100 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 1000 L melk).
Oppdag hemmeligheten bak hjemmelaging – velg velprøvde produkter av høy kvalitet, takket være at du og din familie og venner vil nyte sunn, fersk og – viktigst av alt – deilig og aromatisk ost!
Naturlig tørket løpe hentet fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer vellykket osteproduksjon! Lag din egen ost, og du vil aldri mer strekke deg etter dem i butikkhyllene! Løpe vil tillate deg å lage både ferske og modne ostetyper av fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur på opptil 74°C), sauemelk og geitemelk. Løpe er veldig enkel å bruke – en enkelt pose på 2 g er nok til 20 liter melk. Produktet inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.
Merk!
Det optimale området for melke-ph-verdier for at løpe skal fungere riktig er fra 6 til 7. Produktet bør oppbevares forseglet i en temperatur på 4-8°C.
Hvordan å bruke:
1. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes (anbefalt dosering: 1 g per 10 L melk).
2. I henhold til oppskriften som brukes, tilsett løpe i riktig øyeblikk til melken oppvarmet til en temperatur på 35-38 °C (du finner detaljert informasjon i våre osteoppskrifter).
3. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk for ostemassen skal dannes, i ca 45 minutter
Bruk av løpe krever tilsetning av kalsiumklorid (CaCl2) i mengden 10 - 100 g/100 L melk, avhengig av hvilken type ost som tilberedes.
Aktivitet: 100 000 U
Produkteffektivitet: for 40 L melk
Ingredienser: naturlig kalveløpe