Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Ostestarter - urte - løpe + en blanding av urter og krydder

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost

Les merShow less
kr 49.00
På lager 23 Produkter
Referanse:
Browin-411508
Beskrivelse

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost:

• 10 L lavtemperatur (opptil 74°C) pasteurisert melk eller fersk* melk;

• 1 g kalsiumklorid;

• urteoststarter – en blanding av urter og krydder med løpe;

• 140 g salt (ca. ¾ glass).

Oppskrift:

Hell melken i kjelen, tilsett kalsiumklorid (tidligere hydrert i en liten mengde vann) og salt. Bland alt grundig og varm det opp til en temperatur på 38°C. Tilsett deretter løpe (oppløst i en liten mengde lunkent kokt vann). Slå av varmen og la gryten stå i ca 40 minutter til det dannes en fast ostemasse. Skjær ostemassen i 1-2 cm terninger, bland gryteingrediensene forsiktig, og la den stå i ca 10 minutter slik at myse begynner å skille seg. Etter at tiden har gått, trykk på ostemassen ovenfra med en sil og ta ut mysen som helles i den med en øse. Etter å ha separert mesteparten av væsken, flytt den dannede ostemassen lagvis over i en form, krydre den samtidig med halvparten av urteblandingsposen (ved å presse krydderet forsiktig inn i ostemassen). Til slutt, form ostemassen og snu den hver 2. time, og dryss overflaten med den gjenværende urteblandingen. La osten renne av i romtemperatur i 5-8 timer, og flytt den deretter til kjøleskapet. *Det anbefales å utsette fersk kumelk for pasteurisering i en temperatur på ca. 65 °C i ca. 30 minutter.

Ingredienser: en blanding av urter 72,1 % (svart spisskummen 33,5 %, merian, timian, salt) og krydder (hvitløk, sort pepper, rød pepper, grønn pepper, hvit pepper), løpe 16,7 % (mikrobiologisk løpe, salt, konserveringsmiddel: natrium bensoat).

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411508

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 59.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 139.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 45.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 199.00
Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og...
kr 59.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 129.00
En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er...
kr 63.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 75.00
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 39.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 29.00
Produkt av naturlig opprinnelse – naturlig løpe er et enzymatisk preparat som inneholder chymosin (97%) og pepsin (3%), stoffer hentet fra kalveabomasa. Ingen kjemiske tilsetningsstoffer – produktet er fritt for...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold. Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 199.00
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.