Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Ostestarter - urte - løpe + en blanding av urter og krydder

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost

Les merShow less
kr 49.00
Ikke på lager
Referanse:
Browin-411508
Beskrivelse

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost:

• 10 L lavtemperatur (opptil 74°C) pasteurisert melk eller fersk* melk;

• 1 g kalsiumklorid;

• urteoststarter – en blanding av urter og krydder med løpe;

• 140 g salt (ca. ¾ glass).

Oppskrift:

Hell melken i kjelen, tilsett kalsiumklorid (tidligere hydrert i en liten mengde vann) og salt. Bland alt grundig og varm det opp til en temperatur på 38°C. Tilsett deretter løpe (oppløst i en liten mengde lunkent kokt vann). Slå av varmen og la gryten stå i ca 40 minutter til det dannes en fast ostemasse. Skjær ostemassen i 1-2 cm terninger, bland gryteingrediensene forsiktig, og la den stå i ca 10 minutter slik at myse begynner å skille seg. Etter at tiden har gått, trykk på ostemassen ovenfra med en sil og ta ut mysen som helles i den med en øse. Etter å ha separert mesteparten av væsken, flytt den dannede ostemassen lagvis over i en form, krydre den samtidig med halvparten av urteblandingsposen (ved å presse krydderet forsiktig inn i ostemassen). Til slutt, form ostemassen og snu den hver 2. time, og dryss overflaten med den gjenværende urteblandingen. La osten renne av i romtemperatur i 5-8 timer, og flytt den deretter til kjøleskapet. *Det anbefales å utsette fersk kumelk for pasteurisering i en temperatur på ca. 65 °C i ca. 30 minutter.

Ingredienser: en blanding av urter 72,1 % (svart spisskummen 33,5 %, merian, timian, salt) og krydder (hvitløk, sort pepper, rød pepper, grønn pepper, hvit pepper), løpe 16,7 % (mikrobiologisk løpe, salt, konserveringsmiddel: natrium bensoat).

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411508
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 110.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 139.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
kr 59.00
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 89.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 99.00
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 99.00
3Osteløpe til osteproduksjon. Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. 5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 89.00
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 99.00
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere...
kr 199.00
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 79.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Diameter 10 cm Høyde 6,5 cm Vekt 9,0 g Form rund
kr 99.00
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn