Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bakteriekulturer for cottage cheese

En perfekt valgt blanding av lyofiliserte melkesyregjæringsbakterier, som lar deg tilberede deilig hjemmelaget cottage cheese eller syrnet melk. Tilsetning av bakterier akselererer og stabiliserer produksjonsprosessen for syrnet melk.

Forberedelse:

Hell 5 liter lavpasteurisert (opptil 74°C) eller fersk melk i gryten og varm den opp til en temperatur på 40°C. Tilsett ca. 0,3 g (ca. 1/5 teskje) bakterier oppløst i ca. 30 ml kaldt vann eller melk. La alt stå i romtemperatur i 24 timer (denne prosessen gjør det mulig å få surmelk). Varm syrnet melk gradvis* opp til en temperatur på 38-45°C og hold den til det øyeblikket myseskilles (i minst 30 minutter). Flytt ostemassen til et klede for å renne dem av og sett dem i kjøleskapet i ca. 8 timer. Vi anbefaler å spise cottage cheese med litt rømme og gressløk, eller i en søt variant - med frukt.

*Jo lavere temperatur, jo mildere blir cottage cheesen din.

Produktaktivitet: 1 U. Vekten av bakteriekulturer kan variere avhengig av deres aktivitet. Det anbefales å utsette fersk melk som kommer rett fra en ku for pasteurisering i en temperatur på ca. 65⁰C i 30 minutter.

Ingredienser: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktose.

Les merShow less
kr 59.00
På lager 33 Produkter
Referanse:
Browin-411243
Produktdetaljer
Browin-411243

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
Osteløpe til osteproduksjon. Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. 5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 75.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
16 andre produkter i samme kategori:
kr 79.00
Et alternativ til dyre profesjonelle flaskelokker – en hammerlokk er den minst kostbare, men like effektive metoden for lokking av glassflasker med Ø26 mm korker. Høy kvalitet - flaskelokket er laget av rød plast og...
kr 89.00
Vårt fargepulver er super-allsidig og gir en nydelig fargenyanse. Med dette fargepulveret dekker du et bredt spekter av nyanser. Fra lys gul til en litt mørkere gulfarge. Dette gule fargepulveret gir en sterk farge....
kr 399.00
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin, Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk Utvendige...
kr 4,899.00
Pølsestapper fra Tre Spade Italia. Lag dine egne pølser for koking, grilling, steking eller røyking. Pølsestapper Modell 5 Liter De Luxe fra Tre Spade Denne pølsestapper modellen er både sidevegger, sylinder,...
kr 58.65
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES  Kun du setter begrensninger. Man kan...
kr 1,199.00
Vår mest solgte kokkekniv i Norden. Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av...
kr 139.00
Rustfjerner for karbonkniver, passer også perfekt til å holde den keramiske staven ren med. Klossen kan også brukes til rensing av gryter og panner. Finnes med medium og grov korning. Vi anbefaler fin til karbonkniv...
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...
kr 6,469.20
Profesjonell vakuumpakningsmaskin Provac 360 er statusens første profesjonelle vakuumpakningsmaskin. Hvis du er i matproduksjonsvirksomheten og jobber med ost, tørket kjøtt, bakevarer eller lignende, trenger du en...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.