Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bakteriekulturer for cottage cheese

En perfekt valgt blanding av lyofiliserte melkesyregjæringsbakterier, som lar deg tilberede deilig hjemmelaget cottage cheese eller syrnet melk. Tilsetning av bakterier akselererer og stabiliserer produksjonsprosessen for syrnet melk.

Forberedelse:

Hell 5 liter lavpasteurisert (opptil 74°C) eller fersk melk i gryten og varm den opp til en temperatur på 40°C. Tilsett ca. 0,3 g (ca. 1/5 teskje) bakterier oppløst i ca. 30 ml kaldt vann eller melk. La alt stå i romtemperatur i 24 timer (denne prosessen gjør det mulig å få surmelk). Varm syrnet melk gradvis* opp til en temperatur på 38-45°C og hold den til det øyeblikket myseskilles (i minst 30 minutter). Flytt ostemassen til et klede for å renne dem av og sett dem i kjøleskapet i ca. 8 timer. Vi anbefaler å spise cottage cheese med litt rømme og gressløk, eller i en søt variant - med frukt.

*Jo lavere temperatur, jo mildere blir cottage cheesen din.

Produktaktivitet: 1 U. Vekten av bakteriekulturer kan variere avhengig av deres aktivitet. Det anbefales å utsette fersk melk som kommer rett fra en ku for pasteurisering i en temperatur på ca. 65⁰C i 30 minutter.

Ingredienser: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktose.

Les merShow less
kr 59.00
Ikke på lager
Referanse:
Browin-411243
Produktdetaljer
Browin-411243
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 79.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 63.25
All-round krydderblanding. Generellt grunnkrydder i alle retter som trenger litt mer smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løk, hvit pepper, gurkemeie,...
kr 89.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 58.65
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.  ANBEFALT DOSERING:  50 g/kg farse Doseres etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander,...
kr 4,535.16 kr 6,046.88
Flott Kullgrill med Plass til 20 stykker grillspyd, med automatisk rotasjon, for enkel matlaging ... de vri seg selv.  En enkele måte å lage grillspyd på.  Høyde 1m Grill dybde 11,5cm Grill lengde 85cm...
kr 1,299.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 599.00
Masahiro Brynestav 250 mm. Denne keramiske brynestaven er den vi vanligvis anbefaler til våre kunder. Masahiro leverer et stort utvalg av bryner og brynestaver. Spør oss gjerne om råd!
kr 1,799.00
Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 1,199.00
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 15,990.00
Bradleys Professional P10 er perfekt for profesjonelle kokker eller matrøykere som ønsker å mestre varm matrøyking i en Bradley-røyker med stor kapasitet. Ingen barnevakt, ingen problemer, ingen kontroll, ingen...
kr 899.00
Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv...
kr 99.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 18.00
Krukkeskyverplate Oppdag magien med prosessering - skyveplaten er en liten enhet som gjør en revolusjon på kjøkkenet ditt. Det vil hjelpe deg å gjenoppdage magien med å lage hjemmelagde syltetøy! Skyveplatene...
kr 2,199.00
Manuell pølsestopper• Vertikal• Egnet for privat bruk• Beskyttet mot skader ved korrosjon• Motstandsdyktig mot temperaturer• Lite vedlikehold• Laget av rustfritt stål• Enkel manuell betjening med sveiv• Absolutt...
kr 6,469.20
Profesjonell vakuumpakningsmaskin Provac 360 er statusens første profesjonelle vakuumpakningsmaskin. Hvis du er i matproduksjonsvirksomheten og jobber med ost, tørket kjøtt, bakevarer eller lignende, trenger du en...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn