Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Søk etter "Røyket mat"

Yoghurtkuler i olivenolje med krydder

Hjemmelagde yoghurtkuler i en krukke er en veldig lett å tilberede rett som ser eksepsjonell ut på bordet. Olivenolje, urter og krydder gjør at yoghurtkulene smaker deilig sammen med ferske brødbiter og er et godt...
Les mer

Hjemmelaget mozzarellaost

Mozarella er en løpeost fra Italia. Tradisjonelt laget utelukkende av bøffelmelk. Oftest produseres denne osten i form av en kompakt ball eller små kuler i en mysesaus, som gjør at den holder på fuktigheten. 
Les mer

Hjemmelaget burrata ost

Burrata er en variant av mozzarella som er fylt med en halvflytende blanding av krem ​​og små biter av mozzarella. Denne osten kommer fra Italia og kan spises med tilsetninger som tomater, basilikum og mynte. Det er...
Les mer

Røkt løpeost

en god oppskrift på ost - ganske uvanlig, fordi den bruker et nett til... modning av kjøtt. Et slikt nett har mange fordeler og kan i praksis brukes til ulike kulinariske formål. Denne gangen skal vi bruke den til å...
Les mer

Feta-type ost

Feta er en type ost assosiert med tradisjonell gresk mat. Den har en veldig karakteristisk saltsmak og inneholder omtrent 40 % fett. Ved siden av at det er en verdifull kilde til kalsium og vitaminer, er det også...
Les mer

Hvordan lage ost? - Steg for steg guide

Fersk, hvit ost er en grunnleggende matvare i alle  hjem. Dessverre inneholder mange produkter i butikkhyllene unødvendige ingredienser som øker utbyttet eller kunstig forbedrer konsistensen. Fersk hvitost av god...
Les mer

Vinn den store grillpakken, Verdi 60 000,-

Vinn den store grillpakken til verdi av kr. 60 000,- Vår butikk er forhandler av grillkrydder på øl boks. Ekte saltreduserte krydderblandinger tilpasset både fisk, kjøtt og grønnsaker.
Les mer

Seilaks (fattigmannslaks)

Sei som laks, også kalt fattigmannslaks. Du finner dem til en relativ høy pris i kjølediskene i matvarebutikkene sammen med sild og annet pålegg. Kanskje et litt glemt pålegg, eller et pålegg for spesielt...
Les mer

Tørking og røyking av pølser

Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser. 
Les mer

Sossiser

Små eller store, pølser som passer godt som julemat.
Les mer

Hvordan lage egne spekepølser

Her finner du Litt informasjon om hvordan du kan lage dine egne spekepølser, brukes sammen med våre oppskrifter på spekepølser
Les mer

Grunnoppskrift for Spekepølser

Dette er en fin grunnoppskrift for spekepølser. Dere kan bytte ut krydder og veske som dere ønsker. Her er det bare å prøve seg frem til sin egen oppskrift. 
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Hot italiensk pølse

Denne pølsa eksploderer av smak og setter smaksløkene dine på prøve. Dette er ingen pølse for dem som ikke liker sterk mat. Ved første bit føler du ikke den sterke smaken, men den kommer ....... :-)
Les mer

Smak og bruk av Røykespon

Her finner du en oversikt over de forskjellige spontypene vi har og hva dem kan brukes til med tanke på røyking.  
Les mer

SINGLONG – BLACK PEPPER PØLSE

Hjemmelagde pølser. Naturlig mat!
Les mer

OPPSKRIFT PÅ JERKY

Jerky er perfekt som snacks på tur og veldig enkelt å lage selv.
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT LAKS

Kladrøkt laks. Gjør det selv og bli overasket av resultatet. 
Les mer

VARMRØKT LAKS

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt laks 
Les mer

VARMRØKT MAKREL

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt Makrell 
Les mer

FALUKORV (TELEPØLSE)

Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer

HVITLØK PØLSE

Hvitløk pølser er nok fra begynnelsen av inspirert av sydligere mat tradisjoner, men som er godt mottatt her hjemme på berget. Deilige pølser på grillen og bare som et mellommåltid på bensinstasjonen. Hvitløk pølsa...
Les mer

LAKSEPØLSE RØKT

Røket Laksepølse med en utrolig god smak og minner veldig om vanlige Wienerpølser. Det er ikke tilsatt noe form for konserveringsmiddel. For de av dere som vil spare på kalorier og fett eller ikke tåler mat med...
Les mer

MORTADELLA

Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater. Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer

KJØTTPØLSE

Kjøttpølse, eller middagspølse som mange kaller det, er en fin og enkel pølse som passer de fleste middagsbord. Disse pølsene blir riktig saftige og gode
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT BACON

Følger du denne oppskriften på kaldrøkt bacon får du helt klart en godt resultat
Les mer

FLESKEPØLSE

Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer

UNGARSK PØLSE

Her har du er en ekte ungarsk pølse  mild velsmakende og  godt balansert krydret pølse. Du står fritt om du vil ha røyksmak, den er like god uansett.
Les mer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn