Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 24-26mm L ca 90m

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Les mer
kr 699.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
NT600201
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT600201

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 159.00
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.Posens innhold er...
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 86.00
Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har...
kr 54.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 18.00
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen. Krokene er i meget god kvalitet. Perfekt til opphenging av småting.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 419.00
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse  Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 50 meter.
kr 559.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 28/30mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 270.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.  TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.