Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 34-36mm L ca 180m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 34-36mm.

Lengde: 180 meter.

 

Les mer
kr 949.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
NT602022
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT602022

Dataark

Tarmlengde
180m Bunter
Tarmpakke
Soft-Tube
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 270.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.  TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 639.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 249.00
Brukes til spekepølser Knytt i ene enden. Diameter: 40mm. Lengde: 1000mm Slipper inn røyk. Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 
kr 3,889.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 900meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 749.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 1,124.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 24-26mm. Lengde: 2x91 meter. totalt 180m
kr 993.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 22-24mm. Lengde: 2 x 90 meter i nett (180meter)

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.