Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 18-20mm, L ca 23m

Brukes til wienerpølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 18-20mm.

Lengde: 22-25 meter.

Les mer
kr 165.00
På lager 43 Produkter
Beskrivelse

Fåretarm

Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT120120

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 5,349.00
Eltemaskin Manuell MX-20 Produsert i rustfritt stål. Kapasitet 27,7 liter. Størrelse: 31x63x47cm Kan gjøres maskinell ved å ta av sveiven og kople opp motoren til kjøttkvern 22. Elegant
kr 87.40
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold ANBEFALT DOSERING: 50g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300) ALLERGENER:Ingen MERK: Krydderblandingen...
kr 41.00
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 18.00
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen. Krokene er i meget god kvalitet. Perfekt til opphenging av småting.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 579.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 639.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 249.00
Brukes til spekepølser Knytt i ene enden. Diameter: 40mm. Lengde: 1000mm Slipper inn røyk. Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 
kr 1,124.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 24-26mm. Lengde: 2x91 meter. totalt 180m
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...

Meny

Innstillinger