Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 26-28mm, L ca 22m

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 24-26mm.

Lengde: 22 meter.

Les merShow less
kr 219.00
På lager 20 Produkter
Referanse:
NT601000
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT601000

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 76.00
Spisskum, spisskummen eller spisskarve (Cuminum cyminum) er et krydder som brukes mye i asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Den inngår ofte i krydderblandninger som karri, tacokrydder og garam masala. Tørket...
kr 102.35
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel,...
kr 75.90
Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 67.85
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.