Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 26-28mm, L ca 22m

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 24-26mm.

Lengde: 22 meter.

Les mer
kr 209.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
NT601000
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT601000

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 99.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 31.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Brukes til spekepølser Knytt i ene enden. Diameter: 40mm. Lengde: 1000mm Slipper inn røyk. Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 5,243.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 10x 90m =900 meter. kan være bestillingsvare 
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 3,199.20 kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 749.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 559.00
Brukes til wienerpølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 18-20mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.