Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

25 stk Fibertarm D:43mm-1000mm

Brukes til spekepølser

Knytt i ene enden.

Diameter: 40mm.

Lengde: 1000mm

Slipper inn røyk.

Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 

Les mer
kr 249.00
På lager 296 Produkter
Beskrivelse

Knytt i ene enden.

Diameter: 40mm.

Lengde: 1000mm

Slipper inn røyk.

Les mer
Produktdetaljer
594837337484837374848

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 39.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 39.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
16 andre produkter i samme kategori:
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.