Søk etter "Feta ost."
Yoghurtkuler i olivenolje med krydder
Hjemmelagde yoghurtkuler i en krukke er en veldig lett å tilberede rett som ser eksepsjonell ut på bordet. Olivenolje, urter og krydder gjør at yoghurtkulene smaker deilig sammen med ferske brødbiter og er et godt...
Les mer
Havrati-osten kommer fra Danmark. Navnet er nært knyttet til navnet på gården der den begynte å bli produsert. Den kalles også dansk Tilsit-ost. Fargen kan variere fra krem til gul. Vi garanterer at ekte osteelskere...
Les mer
Halloumi ost - perfekt for en grillfest
Halloumi er en hvit, elastisk, halvhard ost med jevn konsistens og salt smak, ofte solgt i form av halvsirkelformede blokker. Den er laget av sauemelk eller en blanding av saue-, ku- og geitemelk. Ekte Halloumi-ost...
Les mer
Mozarella er en løpeost fra Italia. Tradisjonelt laget utelukkende av bøffelmelk. Oftest produseres denne osten i form av en kompakt ball eller små kuler i en mysesaus, som gjør at den holder på fuktigheten.
Les mer
en god oppskrift på ost - ganske uvanlig, fordi den bruker et nett til... modning av kjøtt. Et slikt nett har mange fordeler og kan i praksis brukes til ulike kulinariske formål. Denne gangen skal vi bruke den til å...
Les mer
Gouda er en av de mest populære ostetypene. Interessant nok ble den oppfunnet nær Rotterdam, i den nederlandske byen Gouda, som den skylder navnet sitt. Det er en gul, halvhard, modnende ost, veldig populær i Polen....
Les mer
Feta er en type ost assosiert med tradisjonell gresk mat. Den har en veldig karakteristisk saltsmak og inneholder omtrent 40 % fett. Ved siden av at det er en verdifull kilde til kalsium og vitaminer, er det også...
Les mer
Hvordan lage ost? - Steg for steg guide
Fersk, hvit ost er en grunnleggende matvare i alle hjem. Dessverre inneholder mange produkter i butikkhyllene unødvendige ingredienser som øker utbyttet eller kunstig forbedrer konsistensen. Fersk hvitost av god...
Les mer
Om våre steinovner Pedra Rustica
Pedra Rustica er en Portugisisk familiebedrift som nå styres av Mr. António Filipe, sønnen til Manuel Filipe som startet familiebedriften. Grunnlaget for bedriften er eit naturstein brudd eit stykke nord for Lisboa og...
Les mer
Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer